Nieuws

10-2-2018 Verkiezing wedstrijd van het jaar 2017

Kamperveen is 3e geworden in de wedstrijd van het jaar verkiezing vanwww.tractorpulling.nl. Deze prestatie was niet mogelijk zonder alle vrijwilligers, deelnemers en bezoekers! 
 
We feliciteren Meerkerk met de 2e en STTS Staphorst met de 1e plaats. Iedereen super bedankt voor het stemmen en op naar de BTT editie 2018!
 
 
 
1-2-2018 Inschrijvingen, programma en meer....

Inschrijven voor de Boerentrekkertrek Kamperveen 2018, klasse indeling zie onderstaande inschrijfformulier.

Wat wel nieuw is is dat we voor het eerst op TWEE dagen wedstrijd rijden. Vrijdagavond rijdt de 5, 6, 7,5 en 9 ton standaard. De beste 5 van elk van deze klassen rijden zaterdags finale. 

Inschrijfgeld voor de standaardklasse evenals de 5,5 ton Hobbysport en de 7 ton 2wd bedraagt €25,- Hiermee steun je de KWF Kankerbestrijding. Laat ook je vrienden weten dat de inschrijfavond er weer zit aan te komen. Na 9 februari zijn bijna alle klassen vol. 

Tot ziens!

 

 

17-04-2017 Let op nieuwe toegang tot het terrein

De toegang tot het wedstrijdterrein is anders als voorgaande jaren. Zie onderstaande plattegrond voor de nieuwe ingangen:

 

 

11-06-2016 Mooi bedrag voor een coole dag!

Het was best koud, zaterdag 23 april jl, tijdens de Boerentrekkertrek Kamperveen.  Gelukkig bleef het op een enkele spat na droog, zodat alle 270 deelnemers hebben kunnen aanhaken voor de loodzware sleepwagens.

Het bestuur van de BTT kan terugkijken op een geslaagde dag, die het mooie bedrag van €12.500,- heeft opgebracht t.b.v. de KWF kankerbestrijding.

Daarnaast heeft een supersport Tractorpullingteam Green Efficiency uit Alteveer (Gr) zich ingezet om een extra gift op te halen tijdens deze wedstrijd. Verschillende sponsoren hebben deze actie met een euro per gereden meter of een vast bedrag gesteund. Dit resulteerde in een bedrag van €7.545,-. 

Afgelopen vrijdag 10 juni 2016, tijdens de BBQ voor de vrijwilligers, is er een totaalbedrag van €20.045,-overhandigd aan de ambassadeur van de KWF kankerbestrijding. Het mag duidelijk zijn dat dit evenement zonder deelnemers, sponsoren en vrijwilligers niet had kunnen plaatsvinden. 

Het bestuur wil via deze weg een ieder bedanken en hoopt om volgend jaar voor de 15e keer alweer de Boerentrekkertrek te organiseren.

 

15-03-2016 Bedankbrief KWF!

Natuurlijk zijn sponsoren/deelnemers/bezoekers/vrijwilligers/bestuur/etc. van de Boerentrekkertrek Kamperveen onmisbaar om een mooie evenment neer te zetten. En natuurlijk zijn we allemaal gek van het spelletje trekkertrek...

Toch draait het daar niet alleen om! Zoals jullie weten gaat de opbrengst van de Boerentrekkertrek naar het Koningin Wilhelmina Fonds voor de kankerbestrijding. Het bestuur ontving onlangs onderstaande brief van het KWF. Dit motiveert natuurlijk volop om er ook in 2016 weer een geslaagde dag van te maken zodat er opnieuw een mooi bedrag naar het KWF overgemaakt kan worden! 

 

 

20-06-2015  Opbrengst voor KWF en uitslag ballonwedstrijd.

Het is altijd weer spannend na afloop van de Boerentrekkertrek welk bedrag het bestuur mag overhandigen aan het KWF. Zo ook dit jaar! Uiteindelijk waren de rekenmeesters klaar met hun zorgvuldige administratie en kwam er voor dit jaar het fantastische bedrag van .... €14.000 uit rollen. 

Ook al ligt het bedrag in lijn met vorige jaren, het is toch weer een enorm bedrag om aan een goed doel te schenken! Het bestuur wil daarom opnieuw een ieder bedanken die hieraan heeft meegewerkt!